Kæmpe bombe fra Aalborg Håndbold

Klokken 10:00 den 26. februar kom det ud at Stefan Madsen valgte at stoppe som cheftræner i Aalborg Håndbold et år før udløb. Stefan Madsen blev cheftræner i 2018.

Klubmand i mange år

Stefan Madsen er oprindeligt fra Maribo, men har brugt det meste af sin trænerkarriere i Aalborg. Han startede som assistent i Aab Håndbold i 2008 til 2010. Efter det drog han til HC Leipzig fra 2011-2013. Kom hjem til Aalborg som assistent i 2015. Efter 3 år som assistent valgte Aron Kristjansson at sige op og det betød at Stefan Madsen blev cheftræner i 2018.

Udover at være håndboldtræner, er han os uddannet lærer og var lærer indtil han fik jobbet i Aalborg. Han har os været omkring de danske U-landshold.

Han er bosiddende i Aabybro på nuværende tidspunkt.

Efter 22 spillerunder i den hjemlige Herreliga topper Aalborg Håndbold tabellen med 39 point, hvilket giver dem et forspring på fem point til Fredericia HK. Der er fire spillerunder tilbage af grundspillet.

I Machineseeker EHF Champions League ligger Aalborg Håndbold på andenpladsen i gruppespillet med to spillerunder tilbage. Holdet har allerede sikret sig en plads i ottendedelsfinalerne. Hvis de formår at fastholde andenpladsen i gruppen, vil de avancere direkte til kvartfinalerne.

 

Meritter som cheftræner:

2022

Pokal mestre

Super Cup

2021

Danske mestre

Finale i Champions League

Super Cup

2020

Danske mestre

Super Cup

2019

Danske mestre

Pokal mestre

Super Cup

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.