Topkamp i bundesliga med 10 danske spillere

Idag spillede Tysklands nummer 3 mod nummer 1 i ligaen og der var 10 danske spillere plus en dansk træner. Kampen var mellem SG Flensborg Handewitt og Füchse Berlin i Campushalle i Flensborg.

Tæt kamp hele vejen

En tæt kamp ledet af Füchse Berlin, der hele tiden var foran med et par mål, hvor den største føring var på 4 mål. Selvom Berlin dominerede størstedelen af kampen, var det Flensborg, der var foran med 1 mål og havde bolden i den afgørende fase. Da Flensborg havde chancen for at afgøre det, brændte Simon Pytlick, og efter en lang videosekvens fik Berlin bolden med 10 sekunder tilbage. Füchse Berlin udnyttede de sidste 10 sekunder perfekt. Dette resulterede i, at Lasse Andersson brød igennem på yderside af backen og udlignede til 31-31 med kun 2 sekunder tilbage.

Dansker-dominans

Kampen var præget af danske spillere og de 6 mest scorende spillere i kampen var danskere. 46 ud af 62 mål var af danskere og det betyder at 74% af målene var scoret af danskere.

Det ene point betyder at Füchse Berlin fører med 3 point ned til Magdeburg, der dog er en kamp bagud. Berlin mangler 12 kampe endnu.

Danske stats

SG Flensborg-Handewitt

Emil Jakobsen: 8 mål

Lukas Jørgensen: 6 mål

Simon Pytlick: 6 mål

Johan Hansen: 3 mål

Lasse Møller: 2 mål

Füchse Berlin

Mathias Gidsel: 9 mål

Hans Lindberg: 7 mål

Lasse Andersson: 5 mål

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.