Sønderjyske henter ny højre fløj.

Ifølge vores kilder har SønderjyskE en aftale på plads med Ebbe Stankiewicz fra Ystads IF, som skal erstatte Alec Smit på højrefløjen.

Sønderjyske har allerede hentet flere nordmænd ind til næste sæson og Ebbe vil blive den tredje, da de allerede har præsenteret Magnus Fredriksen og Gabriel Setterblom. Udover dem har de også præsenteret to tyskere i Patrick Volz og Lucas Rehfus, seneste nyt var Matthias Rex igår.

Ebbe Stankiewicz er en ung norsk højre fløj som er fra årgang 2002 og spiller for Ystads IF, der endte 2’er i grundspillet og lige vundet pokalturneringen i Sverige.

Til næste sæson henter Ystads Niclas Ekberg hjem og dermed er der en mulighed for at Ebbe kan rejse mod Danmark, ligesom hans storesøter Thea Stankiewicz – hun spillede i Aarhus United i 2 år. Mange vil nok os kende Ebbes far Jan Stankiewicz som vandt EM-guld med Sverige i 1998 og repræsenterede det svenske A-landshold 86 gange.

Ebbe Stankiewicz valgte dog at spille for de norske ungdomslandshold og var blandt andet med til U21 VM i sommers, han nåede 49 kampe for diverse norske u-landshold. Ebbe Stankiewicz er også inde omkring det norske B-landshold – også kaldet rekruttgutta, han var med til den seneste samling i marts måned.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.