Kæmpe stjerne på vej til Aalborg.

I sidste uge blev det offentliggjort, at Mikkel Hansen stoppede karrieren efter sæsonen.

Jan Larsen og Aalborg Håndbold har ifølge vores kilder allerede en erstatning på plads i Juri Knorr fra Rhein-Neckar Löwen. Han har ifølge vores kilder en aftale på plads fra 2025, selvom han har udløb først i 2026, men en klausul i kontrakten gør det muligt et år før. Aalborg Håndbold prøver dog ihærdigt at få ham købt fri fra 2024 allerede. Det formodes at Juri Knorr er stærkt utilfreds med klubbens ledelse og vil dermed godt fremtvinge et skifte før tid.

Juri Knorr er fra årgang 2000, men har allerede prøvet en masse i hans vilde karriere og han var nomineret til den bedste unge spiller i verden, der blev vundet af  Elias Ellefsen á Skipagøtu. Allerede som 18-årige tog Juri Knorr til FC Barcelona det holdte dog kun et år, hvor han vendte tilbage til Tyskland og skrev under med GWD Minden. I 2021 tog han til Rhein-Neckar Löwen hvor han vandt pokalen i 2023. Sidste sæson endte han nummer 2 på den tyske topscorerliste med 213 mål, kun overgået af Casper U. Mortensen med 234 mål.

Juri Knorr har også haft en stor rolle på det tyske landshold ved de sidste par slutrunder. EM på hjemmebane bidrog han med 50 mål i 9 kampe, mens VM i 2023 scorede han 53 mål på det samme antal kampe.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.