Foto: Silkeborg-Voel

Lea Hansen har skrevet under på en 2-årig kontrakt med SønderjyskE Damehåndbold.

Den 22-årige højrefløj har tidligere spillet for SønderjyskE og nu vender hun atter retur. De seneste fem sæsoner har hun spillet for Silkeborg-Voel Håndbold.

Der er ingen tvivl om, at Lea Hansen besidder et spændende potentiale, hvilket man har kunne se i flere år. Derfor var det også nærliggende, at hun i 2015 var på ungdomslandsholdet, hvor det også blev til en EM-guldmedalje.

Daniela Gustin stopper sin karriere
Mens vi skal sige goddag til Lea Hansen, skal vi tage afsked med Daniela Gustin. Den 27-årige svenske højrefløj har besluttet sig for at stoppe sin aktive karriere til sommer.

“Vi har over en periode haft samtaler med Daniela Gustin om fremtiden, og hun er kommet frem til den beslutning, at hun ønsker at stoppe sin karriere. Hun har haft en flot karriere, der har bragt hende til Tyskland og flere ligaklubber i Danmark, og hun har spillet 32 landskampe for Sverige. Vi takker hende for det år, hun har været i SønderjyskE, hvor hun har været topprofessionel og en rigtig holdspiller. Hun har også vist klassen på banen, og alene i de tre seneste kampe har hun scoret 25 rene mål. Vi takker hende for indsatsen i den lyseblå trøje og ønsker hende og familien alt det bedste fremover.” Siger Peter Nielsen i en pressemeddelese.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.