Foto: HIH

Stine Skogrand, har forlænget sin kontrakt, således at den nu gælder frem til sommeren 2025.

Stine Skogrand er i gang med sin fjerde sæson i klubben, efter at hun skiftede til klubben fra Silkeborg-Voel i 2018. Siden da, har hun været en toneangivende spiller på holdet, og været en af Bambusa Kvindeligaens største profiler samtidig med gennem flere år. Derudover er hun fast inventar på det norske landshold, så det siger næsten sig selv, at en forlængelse med Stine har haft stor prioritet.

Stine Skogrand er også glad for sin nye kontrakt, der altså betyder, at klubbens fans og sponsorere får glæde af den elegante højre back i mindst tre år mere med den lilla trøje på.

“Det var egentlig nemt at tage beslutningen om, at forlænge med klubben, fordi jeg trives her, og jeg glæder mig til at komme til træning. Det er nogle dejlige holdkammerater jeg har, og gode trænere der er omkring holdet, så det, sammenholdt med, at jeg tror på at jeg stadig kan udvikle mig som spiller, gjorde det hele let. Det har også betydet meget for mig, at jeg har kunnet mærke, at klubben har haft samme interesse som jeg selv i en forlængelse og også har ambitioner om at udvikle sig og være med i toppen.” Siger Stine Skogrand i en pressemeddelelse.

Der går lidt tid, før Stine er at se på banen igen, da hun, sammen med hendes kæreste, Eivind Tangen fra Skjern Håndbold, venter deres andet barn til juni.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.