Stine Broløs til sønderjyske damehåndboldFoto: SønderjyskE Damehåndbold

SønderjyskE Damehåndbold henter målmand i Randers HK.

Det bliver en målvogter med erfaring fra landets bedste håndboldrække, Bambusa Ligaen, der kommer til Aabenraa efter sommerferien. 22-årige Stine Broløs spiller i Randers HK, hvor hun også har fået sin håndboldopdragelse.

I forbindelse med hendes 2-årig kontrakt hos SønderjyskE Damehåndbold siger hun i en pressemeddelelse:

“Jeg glæder mig til, at jeg de kommende to sæsoner skal tørne ud for SønderjyskE Damehåndbold. Klubbens setup, træningsmiljø og ambitioner tiltaler mig rigtig meget, og jeg vil gøre mit for, at vi kan indfri disse som hold. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde holdet, fansene samt alle andre i og omkring klubben.

Jeg glæder mig til at skulle med på SønderjyskE’s rejse til en plads i ligaen. Samtidig glæder jeg mig til at skulle fortsætte min udvikling i SønderjyskE og være med i kampen om mere spilletid”, siger Stine Broløs.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.