Clara Skøtt til KBHFoto: København Håndbold

Clara Skøtt skriver kontrakt med København Håndbold til sommeren 2024.

I en alder af 18 år har Clara allerede spillet 3. ligakampe, men det bliver bare til flere. Hun vil være en del af truppen i København til sommeren 2024. Hun skal danne par med den nuværende højrefløj, Andrea Hansen. Hun har fået sin håndboldopdragelse i moderklubben FIF, hvor hun allerede i 2018 trænede med København for første gang.

Clara Skøtt udtaler selv i en pressemeddelelse:

”Det har altid været min helt store drøm at spille liga håndbold, og især for København Håndbold som jeg har fulgt tæt igennem min tid i FIF. Jeg er overbevist om, at København Håndbold er det helt rigtige sted for mig og min udvikling.

Udover det har jeg til vores træninger også fået indblik i, hvor fedt et træningsmiljø der er, og ikke mindst dygtige spillere og trænere. Derfor er jeg utrolig glad, stolt og taknemlig for denne aftale. Jeg glæder mig til de næste 3,5 år i København Håndbold hvor jeg under deres rammer kan få mulighed for at udvikle mig til en bedre håndbold spiller.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.