Foto: BFH u19

Søren Fisker skal assistere Nick Rasmussen i Skanderborg-Aarhus Håndbold.

På en solid position i toppen af HTH Herreligaen og med et stærkt fundament af unge talenter og erfarne kræfter sætter Skanderborg Aarhus Håndbold nu ekstra blus under talentudviklingen i Østjylland og henter fra sæsonen 22/23 Søren Fisker til klubben som assistenttræner.

For Søren Fisker er springet til Skanderborg Aarhus Håndbold en spændende udfordring, som matcher ambitionerne om at prøve kompetencer af på seniorniveau på øverste hylde.

”Først og fremmest glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af Skanderborg Aarhusprojektet, hvor mange unge spillere allerede har væsentlige roller trods deres unge alder. Og så ser jeg naturligvis frem til samarbejdet med Nick Rasmussen, som er en utrolig dygtig træner, og ham glæder jeg mig til både at lære af og supplere med den erfaring, jeg har med i bagagen.

Talentudvikling på seniorniveau er en anden størrelse end f.eks. U19. Der er et helt andet resultatfokus sideløbende med udvikling af de unge talenter. Her drejer det sig i høj grad om at få de unge spillere integreret i ligaholdets dagligdag og lære dem at indgå i den samlede trup med det forventningsniveau, der er til et hold i toppen af herreligaen.

Sidst men ikke mindst har jeg en naturlig forankring i Østjylland, og jeg har haft en stor del af mit eget håndboldliv i netop Aarhus. Der er en gigantisk talentmasse i Østjylland med et kæmpe potentiale, og der er et spændende håndboldmiljø, som jeg ser frem til at arbejde med og videreudvikle på.”

For cheftræner Nick Rasmussen handler det om, at klubben har valgt at prioritere assistenttrænerrollen for at skabe mere synlighed til træning og i dagligdagen. Målet er at skabe et tættere samarbejde mellem liga og talent, og her er Søren Fisker et oplagt valg.

Søren Fisker

Tidligere spiller:

Søren er vokset op i IK Skovbakken, hvor han havde et enkelt år i Herning/Hauge under et efterskoleophold på ISI. To U18-år hos Århus GF.

Seniorhåndbold i HK Aarhus Nord, IK Skovbakken og Randers HH. Har senest spillet to sæsoner i Skovbakken sideløbende med mit job i Aalborg.

Tidligere træner:

Ungdomstræner i IK Skovbakken (U12-U16)
Fysisk træner på ESAA og Århus Håndbold U18 i fem år
Kredstræner for JHF Kreds 5 på drengesiden
EH Aalborg 1. division damer (oprykning), chef
EH Aalborg, ligadamer, assistent + chef i sidste del af grundspillet (overlevelse)
Talentchef i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, 3 år

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.