Foto: Skanderborg Håndbold

Caroline har forlænget hendes kontrakt med yderligere en sæson, så hendes kontrakt forløber frem til sommeren 2023.

Caroline kom til Skanderborg inden sidste sæson, men har grundet en operation i anklen og lykkelige omstændigheder, været ude siden november 2020. Nu nærmer hun sig dog et snarligt comeback, efter hendes fødsel først på efteråret, og vi ser meget frem til, at have hende tilbage på banen, hvor vi kan drage fordel af hendes kompetencer.

Caroline siger selv om forlængelsen:

Jeg ser det som et stort klap på skulderen, at Skanderborg ønsker at forlænge med mig. Personligt er jeg meget glad for muligheden, om fortsat at være en del af de fantastiske holdkammerater jeg har, samt den engagerede trænerstab! Det har været en flot udviklingskurve af holdet, og jeg har et ønske om, at komme på niveau igen efter min ankeloperation og graviditet, så jeg kan bidrage positivt, til den udviklingskurve og forblive skadesfri en hel sæson.” Lyder det i en pressemeddelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.