Foto: SG Flensburg-Handewitt

Efter de dårlige nyheder om at bagspilleren fra SG Flensburg-Handewitt, Magnus rød, var blevet skadet under EM kampen mod Sverige. Reagerede de ansvarlige fra Flensburg-Handewitt hurtigt for at finde en midlertidig erstatning for Magnus Rød.

Jens Schöngarth fra Handball Sport Verein Hamburg skifter til SG Flensburg-Handewitt med øjeblikkelig virkning og frem til sæsonafslutningen. Han skal være supplerende for den rutinerede højre back Holger Glandorf. I HSV har den 31-årige Jens Schöngarth stadig kontrakt frem til sommeren 2021 og vender derfor hjem igen efter denne sæson i Flensburg-Handewitt.

 

“Vi har desværre fået bekræftet, at Magnus har en stress reaktion i en fodknogle. Han har fået et lille brud, som ikke er gennemgående, men som giver stærke smerter.” siger Torgalsen ifølge TV2 Sport. Magnus Rød har døjet med hofteproblemer op til EM, og hans tyske klub havde frarådet ham at deltage ved slutrunden. Det gjorde den venstrehåndede nordmand alligevel, men det blev altså ikke hofteskaden, som sender ham ukampdygtig retur til den nordtyske klub.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.