Foto: Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har lavet en et-årig aftale med målmandstalentet Rasmus Nissen Henriksen. Rasmus Henriksen er pt. en del af Mors-Thy Håndbolds talenttrup og tilknyttet HF Mors U19-hold, men indlemmes i den kommende sæson i ligatruppen, og dermed er målmandstrioen for sæson 20/21 på plads. Den unge målmand fik sin ligadebut i sidste sæson mod Nordsjælland Håndbold, ligesom han har været udtaget til det danske U19-landshold.

 

For Rasmus Henriksen har drømmen om Mors-Thy Håndbold nu for alvor gået i opfyldelse:

“Jeg er meget glad for Mors-Thy Håndbold. Jeg er vild med atmosfæren her, hvor alle kender alle. Her er styr på rammerne udenfor banen, hvor bl.a. en god sundhedsstab har hjulpet mig igennem genoptræning efter min korsbåndsskade. Her er et fantastisk træningsmiljø, hvor man tør at satse på unge spillere, og for mig har det været motiverende at se på eks. Nicklas Graugaard, Kasper Lindgren og Frederik Tilsted og vide, at det kan betale sig at træne hårdt og gå efter drømmen,” siger Rasmus Henriksen og fortsætter:

“Jeg skal ”stå i lære” hos Søren P. og Rasmus Bech og kommer til at træne på højeste niveau med gode spillere og får dermed de bedste skud, så jeg er klar, når muligheden for ligakampe byder sig, og jeg vil forsøge at tilkæmpe mig spilletid og gribe chancen, når jeg får den. Derudover ser jeg frem til at spille seniorhåndbold, og tror på, at jeg kommer til at udvikle mig både personligt og som håndboldspiller, og så glæder jeg mig til at opleve danmarks bedste håndboldpublikum, Bette Balkan,” siger Rasmus Henriksen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.