Handballtransfer erfarer: Unge talenter på vej til HC Midtjylland og Skive FH

HC Midtjylland har i de seneste uge været aktive med nye spillere med blandt andet Matias Helt Jepsen, Matias Damgaard, Simon Egtved og Rasmus Døssing.

Nu kan vi hos Handballtransfer erfarer deres nye højre back som skal erstatte Rasmus Madsen og danne duo med Oscar von Oettingen i næste sæson.

HC Midtjylland henter nemlig Livio Klausen som til dagligt spiller højre back i TM Tønder. Livio er oprindelig fra Stoholm hvor han startede og senere repræsenteret ISI, Viborg FH og BSH i hans ungdomstid. Livio Klausen har spillet 10 ungdomslandskampe for Danmark og var med til ungdoms OL i Baku i 2019

BSH talent på plads i Skive FH

Til næste sæson mister Skive FH en masse bagspillere i Matias Damgaard, Jonas Hermansen, Daniel Lund, Frederik Hovgaard og Nicklas Jensen. Indtil videre har de kun hentet Jens Dolberg ind iforhold til højre håndet bagspillere og nu kan vi fortælle at de har en aftale på plads med den unge Noah Knudsen fra BSH U19.

Noah Knudsen har tidligere spillet i Silkeborg-Voel, og været på ISI Idrætsefterskole, hvorefter han begyndte at spille i BSH Ungdom. Han er en bagspiller med stor fysik – og søn af Michael V. Knudsen, der nu er sportslig ansvarlig i BSH.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.