Pressemeddelse af Rækker Mølle Håndbold
Vi er glade for at kunne præsentere den talentfulde bagspiller Jonas Hermansen som ny tilgang til holdet, Hermansen kommer fra Skive fh, hvor han har spillet de seneste sæsoner, efter at have udviklet sig i ungdomshåndbolden i Mors-Thy Håndbold. Den 22-årige bagspiller har allerede markeret sig på sin position, og forventes at kunne bidrage positivt til Rækker Mølle Håndbolds ambitioner i den kommende sæson.
Cheftræner Rasmus Hansen, er glad for tilgangen af Jonas Hermansen
“Vi er glade for at kunne byde Jonas velkommen på holdet. Han er en dygtig og dedikeret spiller, som vil være med til at styrke vores hold og bidrage til vores ambitioner. Jonas har en spændende spilforståelse, jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jonas og videre udvikle på ham.”
Jonas Hermansen udtaler selv
“Jeg har valgt at skifte, da Rækker Mølle kan byde på rigtig meget og man har set hvordan de kan udvikle deres spillere og præstere. Rækker Mølle er en familieklub der gør meget ud af at man er en del af noget større end bare håndbold. Der bliver taget hånd om spillerne og klubben er et stort fælleskab. Jeg håber på at kunne udvikle mig, som man har set de har gjort ved andre spillere, samt at bringe dem i den sjove ende af 1 div”.
Jonas Hermansen forventes at starte træning med Rækker Mølle Håndbold i maj måned.
Rækker Mølle Håndbold har fået mulighed for at få Jonas tilknyttet i samarbejde med KMByg Borris ApS og Sveigaard Energy.
Jonas Hermansen har fået en kontrakt til 2026.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.