KIF Kolding har forlænget kontrakten med den talentfulde fløjspiller Frederik Bay, så hans kontrakt med klubben nu løber frem til sommeren 2027.

Den unge venstrefløj kom til KIF Kolding inden denne sæson, hvor han har fået en smagsprøve på livet som ligaspiller, samtidigt med han har fået lærerige minutter på banen undervejs i sæsonen. I den kommende sæson vil den 21-årige fløjspiller danne fløjduo med rutinerede Lars Skaarup, som bekendt skifter fra Skanderborg AGF Håndbold til KIF Kolding.

”Kan få en større rolle de kommende år”
”Vi har en stor tiltro til at Frederik Bay kan få en større rolle i KIF Kolding i de kommende år. Bay er en rigtig spændende ung spiller, med den helt rigtige indstilling, som helt sikkert kan bringe ham langt. Derfor er vi utroligt glade for at Bay også i de kommende sæsoner kæmper for Kolding.” Udtaler sportschef Lars Christiansen.

”Jeg føler mig hjemme her”
“Det er en rigtig stor ting for mig at forlænge kontrakten med KIF Kolding. Jeg er meget taknemlig for den tillid, KIF Kolding viser mig. Jeg er faldet godt til i både klubben og byen, hvilket har gjort at jeg føler mig hjemme her. Jeg håber og tror på, at vi sammen med fansene og partnerne vil få mange gode oplevelser de kommende år, og at jeg kan bidrage til det.” siger Frederik Bay.

Frederik Bay har foreløbigt spillet 13 kampe for KIF Kolding og scoret 17 mål for klubben.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.