Foto: Randers HK

Randers HK har sikret sig to lokale på venstrefløjen frem til 2023.

Både Signe Schaar og Camilla Degn har forlænget deres kontrakter med yderligere to sæsoner. De har begge spillet i Randers i deres ungdomsår. Forlængelserne betyder derfor meget for klubbens DNA og den tråd der om at udvikle egne talenter.

Signe Schaar har altid drømt om ligahåndbold:

”Jeg er utrolig glad for spillestilen og det træningsmiljø og sammenhold, vi har i Randers HK og i truppen. Jeg glæder mig til at udvikle mig og lægge flere lag på mit spil. Mit samarbejde på fløjen med Camilla Degn er rigtig godt, og vi er gode til at bruge og støtte hinanden.”

Camilla Degn mener at Randers er det rette sted for hende:

”Randers matcher mig godt på flere punkter. Det er en klub med gode mennesker og værdier, men samtidig et sted hvor jeg kan udvikle mit spil meget mere endnu.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.