Patrick Bols mener ikke placeringen eller rækken har den alt betydende stilling i forhold til hvordan en spiller defineres?!

Patrick har skrevet kontrakt med TMS Ringsted, læs mere om det her. Målvogteren glæder sig til at vende retur til den danske liga, og forhåbentligt snart med tilskuere i ryggen.

Han spiller lige nu sin 6. sæson hos spanske Helvetia Anaitasuna, der ligger nr. 11 ud af 18 hold i den bedste række. Anaitasuna er uden tvivl ikke et tophold, så placeringen er ikke noget han kigger langt efter.

I forbindelse med mulig nedrykning hos TMS Ringsted, så har vi interviewet den kommende målvogter:

“Jeg har arbejdet meget intenst med min mental træner Morten Bertolt (tidligere FC København fodboldspiller) de sidste 3 år. Det er noget jeg ønsker at ALLE ambitiøse håndboldspillere, atleter og mennesker generelt benytter sig af.

Du kan være drevet af en masse forskellige ting som håndboldspiller – resultater, pokaler, penge, rejser/eventyr, udvikling osv. jeg husker at jeg som ung var utrolig bange for at andre skulle kritisere mig eller at jeg ikke var god nok. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad andre folk mener. Men samtidig er det vigtigt at finde den træner der har troen på sine spillere. Det er svært som ung senior at huske på at karrieren er lang – der er 365 dage på et år. Det er 365 mulige dage til at blive en bedre håndboldspiller samt et bedre menneske.

Der er noget status, og nogle normer der gør at man SKAL spille i de rigtige klubber som ung og ældre. At man SKAL have vundet DM for U18 for at blive professionel, eller have spillet på ungdomslandsholdet. Det er ikke sandheden. Sandheden er at vi udvikler os i forskelligt tempo, både mentalt og teknisk/taktisk. Der er ingen der sætter grænserne for hvor god du kan blive, kun dig selv. Jeg tror det er vigtig som ung ambitiøs atlet, at man husker på at det er en rejse, hvor intet faktisk er umuligt. Samtidig er det også vigtigt at huske på det faktum at fejl gør dig bedre. Omfavn dine fejl, og lær af dem! Og vær ærlig med dig selv. Hvad du gerne vil opnå, og hvordan du opnår det, er helt og holdent op til dig.”

TMS Ringsted ligger lige nu på 13. pladsen med 5 point, altså kun 1 point foran Lemvig-Thyborøn på sidste pladsen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.