Patrick Bols indgår en 3-årig kontrakt med TMS RingstedFoto: Patrick Bols portrætbillede

Patrick Bols skal vogte målet i TMS Ringsted.

30-årige Patrick skal vogte målet med unge Tobias Lantz i den grønne trøje. Han har skrevet under på en 3-årig kontrakt med klubben.

Han har stået en forrygende 1. halvdel af sæsonen, hvor han står med flest redninger i den spanske liga med hele 170 redninger. En redningsprocent på 33%, hvilket har resulteret en nominering til månedens spiller i november.

Patrick udtaler selv om hans kommende klub:

’’Da min agent skabte kontakt mellem TMS Ringsted og mig, jeg fik en god snak med både ledelsen, Dalmose og Tønners og der faldt jeg straks for projektet, ambitionen om forhåbentlig at forblive i ligaen og ligge lag på, således Sjællands håndbold også har liga bold, var lige det der skulle til. Min kæreste og jeg havde allerede gjort os tanker om, at vi skulle tættere på Danmark, i Spanien er der et hold Barcelona og alle os andre. I Danmark er der flere hold og større jævnbyrdighed, det glæder jeg mig til at blive en del af. Samtidig vil jeg gerne være en del af byen, og møde de mennesker, som bakker os op til kampene. Derfor har min kæreste og jeg også valgt, at vi flytter til Ringsted. Jeg vil gerne gøre en indsats for klubbens unge keeper talenter med en ugentlig træning også.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.