Foto: SønderjyskE

Olivera Kecman stopper som sportschef og cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold til sommer.

Alt godt har en ende, og Olivera Kecman mener nu, at tiden er ved at være inde til at give depechen videre i SønderjyskE Damehåndbold. Derfor stopper ”Oli” som sportschef og cheftræner efter denne sæson, og SønderjyskE Damehåndbold skal dermed have ny cheftræner fra sommeren 2020.

“Jeg har lyseblåt blod i mine årer efter snart 15 år i klubben, og jeg tænker SønderjyskE dag og nat. Jeg er stolt af det, som vi har bygget op i klubben, og jeg elsker stadig at træne pigerne. Jeg føler dog også, at tiden er ved at være moden til, at nye kræfter kommer til og tager over, og derfor stopper jeg i mine nuværende funktioner, når vi har gjort denne sæson godt færdigt,” siger Olivera Kecman.

Hverken klub eller Kecman ønsker dog at give slip på næsten 15 års erfaring, så efter sommerferien fortsætter hun i en ny rolle på en deltidsstilling i SønderjyskE.

“Jeg kan slet ikke forstille mig ikke længere at være en del af SønderjyskE, så det passer både SønderjyskE og mig godt, at vi fortsat vil have et tæt bånd til hinanden. Jeg har en masse know-how efter så mange år i SønderjyskE og dansk håndbold, så jeg vil bidrage med en anden rolle samt have opgaver i organisationen i SønderjyskE, og jeg vil være behjælpelig med udviklingen af SønderjyskE Damehåndbold uden for banen,” siger Olivera Kecman.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.