Foto: Viborg HK

Jens Steffensen er ansat som direktør for Viborg HK pr. 1. marts, og dermed overtager han rollen efter Jørgen Hansen, der igennem de seneste 5 år har styret klubben.

Med en baggrund som såvel træner, agent og CEO for Generation Handball har den nye direktør en stærk sportslig profil, og han glæder sig til at være med til at lede og udvikle den klub, hvor han startede som assistenttræer tilbage i 1999:

Jeg har igennem mange år været tæt på Viborg Håndboldklub både i kraft af mit engagement i Generation Handball og i min stilling som agent i People In Sport, og når chancen for at stå i spidsen for et af Danmarks stærkeste sportsbrands nu byder sig, er det en fantastisk mulighed, hvor jeg ser et stort potentiale, som jeg glæder mig til at arbejde med.”

Jens Steffensen kommer oprindeligt fra Bjerringbro og har boet i Viborg de sidste 7 år.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.