Mikkel Damgaard skifter til TMTFoto: TM Tønder

19-årige Mikkel Damgaard skifter til TM Tønder Håndbold.

Mikkel Damgaard har de to seneste sæsoner boet og spillet i Mors, hvor han har været elev på Sportscollege Mors.

Den unge stregspiller blev student i sommers og vender nu retur til Esbjerg, hvor han har fået sin opdragelse. Han glæder sig derfor til at spille i Tønder, hvor han siger følgende i en pressemeddelelse:

“Jeg kender Tønder og TM Tønder rigtig godt, jeg har spillet mange gange i hal 2. Så kender jeg mange af de unge spillere, som er i klubben. Efter næsten tre år på Mors, så glæder jeg mig til at prøve mig selv af i en ny klub, og til de udfordringer som venter. TM Tønder har en ung trup med mange talentfulde spillere, og så har klubben jo videreudviklet mange rigtig dygtige spillere de sidste mange sæsoner. Det vidner om et stærkt træningsmiljø, og et sted hvor unge spillere prioriteres og får chancen. Jeg ved, at opbakningen til håndbold i Tønder-området er stor, og jeg håber at kunne være med til at spille så godt håndbold, at hal 2 igen bliver fyldt.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.