Eli Marie Raasok til Randers HKFoto: Privat

Eli Marie Raasok tegner kontrakt med Randers HK.

Den norske målvogter har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Randers HK. Hun har blandt andet spillet for det norske ungdomslandshold – lige nu tørner hun ud for Silkeborg-Voel. Det er hendes første sæson i den danske liga, men hun har vist utroligt højt niveau.

Eli Marie Raasok siger følgende i en pressemeddelelse:

”Min mavefornemmelse sagde, at det var det rigtige for mig som håndboldspiller. Jeg fik et vældig godt indtryk af Randers som klub. Man kan mærke professionaliteten i væggene, og spillergruppen virker meget motiveret og træningsvillig. Jeg forventer at kunne stabilisere mig i den danske liga og være en bidragsyder for holdet de kommende sæsoner. Jeg glæder mig vældig til at møde pigerne og til at kæmpe for point i den blå trøje.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.