Mette Brandt Nielsen igang med at underskrive kontrakt med Vendsyssel Håndbold
Foto: Vendsyssel Håndbold

Mette Brandt Nielsen skifter den norske bedste række ud med en 2-årig aftale hos Vendsyssel Håndbold. Mette er en alsidig bagspiller som tidligere har optrådt i den bedste danske række.

Vendsyssel Håndbold ser frem til at få Mette Brandt Nielsen tilknyttet til sommer og glæder sig til at hun kan bidrage med hendes kvaliteter på holdet og hermed være med til at de kan fortsætte den udvikling de har været igennem de sidste par sæsoner.

Mette Brandt Nielsen udtaler selv om hendes skifte:

”Jeg er rigtig glad for at jeg i de 2 næste sæsoner skal spille i Vendsyssel, Vendsyssel lyder for mig som en god klub hvor der er plads til spillernes udvikling. De har i denne sæson vist at de har et hold der vil fremad. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet og forhåbentligt bidrage med en hel masse på banen, men også uden for banen. Jeg er topmotiveret og klar til at vise hvad jeg kan på en håndboldbane.”

Cheftræner, Kent Ballegaard siger således:

“Det er med en enorm glæde og stor tilfredshed, at vi kan præsentere Mette Brandt Nielsen i dag. Hendes alder til trods har hun allerede erfaring fra den bedste danske og norske række.

Vi får en intelligent spiller, der har rigtig mange målgivende afleveringer, hvor specielt hendes blik for stregspillet er yderst veludviklet. Desuden er hun fin på duel spillet og besidder et godt skud fra mellemdistancen.

Vores dialoger har fra begyndelsen været yderst positive. Hun har med tydelighed vist, at hun vil Vendsyssel Håndbold, og hendes ambitioner og tanker om håndbolden passer perfekt hertil. Jeg vil faktisk mene, at vi har gjort et mindre scoop. Nu skal vi så i fællesskab have bragt hende op på et endnu højere niveau, som hendes store talent og ærgerrighed berettiger til.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.