Når sæsonen 2024/2025 er færdigspillet til næste sommer, skal TMS Ringsted sige farvel til cheftræner Marc Uhd.

Til den tid vil Marc have stået i spidsen for TMS Ringsted i 3 sæsoner og derfor er det tid til, at Marc skal videre i sin lovende trænerkarriere

Efter en lidt svingende start i klubben i forrige sæson, kom Marc og resten af holdet ind på sporet og fik sikret sig den forventede oprykning til håndboldligaen efter en udebanesejr i Otterup tilbage i foråret 2023.

Sæsonen 23/24 som TMS Ringsted netop har afsluttet, har på mange måder været en fantastisk fortælling og 26 point i 26 kampe betød en 7 plads i grundspillet, hvilket medførte en slutspilsplads for første gang i TMS Ringsteds historie.

Her bød Marc og co. nogle af kongerigets bedste hold op til dans og med sejre over Fredericia og Skjern, var TMS Ringsted længe i spil til en sensationel semifinaleplads, inden gassen gik lidt af ballonen med nederlag i de 3 sidste slutspilskampe.

Ingen tvivl om at denne sæson lidt har været Marcs svendestykke, hvor han sammen med assistenttræner Kenneth Olsen og resten af staben, har fået det optimale ud af en ung og uprøvet trup.

Med den historiske slutspilsplads og sine taktiske evner, samt en uovertruffen mandskabspleje, har Marc sat et kæmpe aftryk i klubben og derfor er det da også med en stor portion vemod, at TMS Ringsted må sige farvel til Marc når hans kontraktperiode udløber

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.