SAH henter målmanden Magnus Brandbyge fra Kolding til sommer 2024.

  Den 26-årige målvogter, der i sommeren 2022 skiftede til KIF Kolding og imponerede med sin stærke præstation, er en ægte østjyde, og hans hjemkomst til byen, hvor hans håndboldkarriere begyndte, skaber glæde hos både ham og klubben.

Magnus Brandbyge er ingen fremmed for Aarhus. Han begyndte sin rejse som ungdomsspiller hos Viby IF, og som U18-spiller blev hans talent bemærket af Aarhus Håndbold. Han skiftede til den lokale klub for at fortsætte sin udvikling og senere spillede han fem år som senior hos HEI Håndbold. I 2020 tog han springet til Skive fH og i sommeren 2022 hentede KIF Kolding ham til klubben.

I KIF Kolding har Brandbyge bemærket sig med sin imponerende redningsprocent, der var den næsthøjeste i Herreligaen i den seneste sæson. Hans tilstedeværelse på banen og evne til at redde vigtige skud gjorde ham til en afgørende spiller for KIF Kolding.

Med Magnus Brandbyges skifte til SAH har klubben sikret sig en dygtig og lokal målmand, der har erfaring og dedikation til at bidrage til holdets fremtidige succes.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.