Foto: KIF

KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med norske Vetle Rønningen.

Han skifter til klubben fra 2. Bundesliga-holdet SG BBM Bietigheim.

Om tilgangen udtaler direktør Christian Phillip:

”Vetle er en ung, spændende og talentfuld spiller, der har sine primære kompetencer som forsvarsspiller, men samtidig rummer et stort offensivt udviklingspotentiale. Med en højde på 204 cm og sine 113 kg kommer han med en masse fysik og power, som vi glæder os til at få gavn af.”

Vetle glæder sig til at komme til KIF:

”Jeg glæder mig til at spille for KIF Kolding og i den danske liga. Dette er en kæmpe mulighed for mig for at udvikle mig yderligere som håndboldspiller. Jeg håber at jeg de næste 2 år kan bidrage til både holdets og klubbens generelle udvikling.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.