Joachim Als er 18 år og spiller til dagligt u19 i GOG. Han fik debut for GOGs ligahold mod KIF Kolding.

I forbindelse med hans debut for GOG den 30. Oktober, så har vi fået en kommentar på oplevelsen her:

“Jeg er utrolig stolt og beæret over at have fået debut i GOG. Det er som en drengedrøm der går i opfyldelse, at trække den gule og røde trøje over hovedet og træde på banen foran det jeg vil sige er danmark bedste publikum.

Jeg er virkelig smigret over at være en del af GOG familien, og elsker det fantastiske sammenhold man finder på Sydøstfyn.” Skriver Joachim til Handballtransfer.dk

Joachim har ikke altid spillet i banens hjørne. Vi spurgte ind til hvordan det er at være fløjspiller, men også hvorfor han ser det interessant fra hjørnet af:

“Jeg har ikke altid spillet i banens venstre hjørne. Da jeg var lille spillede jeg center og venstre back pga. min højde. Jeg fandt kærligheden til fløjspillet efter nogle år. Min perfektionisme og lyst til at lege med detaljerne var en af grundende til positionskiftet.

Jeg nyder at kunne gå på banen med nye fokuspunkter og dermed udvikle mit spil i begge ender. Jeg har været super heldig at overtage nogle gode gener som giver mig en høj og atletisk figur. Mange års styrke- og bevægelsestræning har givet mig muligheden for at dække ind i banen og slås mere med de fysisk store spillere men stadig bibeholde hurtigheden og eksplosivitet som en fløjspiller benytter. Dette gør muligheden for udvikling endnu større, og fremhæver hvor betydningsfuld en fløjspiller i realiteten kan være.”

FAKTABOKS:

Navn: Joachim Lyng Als
Højde: 200 cm
Vægt: 97 Kg

Tidligere klubber: FIF og KH/Team København.

Drømmeklub: GOG Håndbold. Hvis man en dag bliver fundet interessant i udlandet, så ville drømmeklubben være det bedst spillende hold på det tidpunkt. Men helt klart GOG.

Idol: Min Far. Det der gør ham så speciel for mig, er at han hele livet har sat sine egne drømme til siden for mine og har hjulpet mig til at blive den person jeg er idag. Jeg er dybt taknemmelig!

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.