Vendsyssel Håndbold indtager pt. 6. pladsen i 1. division, men er nu begæret konkurs.

Efter vores oplysninger fritstilles alle spillere i klubben. Klubben er nu begæret konkurs.

Med den udmelding betyder det at klubben dermed har spillet deres sidste kamp. Deres sidste kamp var mod Bjerringbro og endte 27-35 til Bjerringbro. Det fortæller klubbens træner/sportschef Olivera Kecman til Handballtransfer.

Konkursen betyder, at Vendsyssel Håndbold trækkes ud af turneringen og så at sige nulstilles. Det vil sige, at alle Vendsyssels point bortfalder og holdet slutter sidst i rækken. En hurtig gennemgang af klubbens resultater viser, at Vendsyssels konkurs får betydning for bundstriden, hvor AGF lige nu ligger på 9. pladsen med 12 point. To af disse point blev vundet i sæsonens første møde med Vendsyssel. Det vil sige, at AGF reelt kun får yderligere to point ud af Vendsyssels nulstilling, mens Gudme får fire point ud af det. Lige nu har fynboerne otte point på 10. pladsen, der er lig med direkte nedrykning. Hadsten, der ligeledes ligger med 12 point på 8. pladsen får tre point ud af den nye situation, da man i slutningen af januar spillede 25-25 mod Vendsyssel.

Vendsyssel Håndbold nåede dermed at fejre 10 års jubilæum. Her var højdepunktet en enkelt sæson i landets bedste række i forrige sæson. Det blev dog også begyndelsen til enden. Efteråret 2020 kom nemlig mest af alt til at handle om alt det udenfor banen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.