<a"http://photo-andersen.dk/">M.Andersen</a>

KIF Kolding har i dag meddelt at de tager afsked med stregspilleren Daniel Guldsmed.

Daniel Guldsmed stopper til sommer. Han er efterspurgt mere spilletid, som han nu har fundet i en anden klub.

Selv udtaler Daniel i en pressemeddelse:

”Det har været en stor oplevelse at være spiller i KIF Kolding, men det bliver desværre kun til 1 sæson for mig.
Jeg har brug for at have en større rolle på banen og have flere spil-minutter i benene og derfor søger jeg videre. Det har været en tid med op og nedture, men jeg er glad for de mennesker jeg har mødt, som har budt mig velkommen fra dag 1, ikke kun i truppen, men specielt også i administrationen og hos vores fans. Jeg kommer til at savne hverdagen her i Kolding, holdkammeraterne og alle omkring holdet og klubben.
Inden jeg tager afsted vil jeg selvfølgelig gerne slutte godt af med holdet, og som minimum sikre KIF’s fortsatte eksistens i håndbold ligaen.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.