Foto: DHF

Den omfattende nedlukning i det danske samfund får nu også betydning for det danske herrelandshold i håndbold. Samlingen i midten af april bliver aflyst, og det går ud over de to venskabskampe mod Japan.

DHF meddeler følgende:

Om præcis en måned, d. 18. og 19. april, skulle de danske håndboldherrer efter planen have mødt det japanske landshold til to venskabskampe i Jyske Bank Boxen i Herning og Ceres Arena i Aarhus. Men som situationen omkring Covid-19 har udviklet sig, har Dansk Håndbold Forbund besluttet at aflyse de to landskampe.

Morten Henriksen, der er sportschef i Dansk Håndbold Forbund, er rigtig ærgerlig over, at han endnu engang må aflyse nogle kampe, som mange fans har set frem til.

”Jeg er virkelig ked af, at vores mange fans nu heller ikke får mulighed for at komme ind og se vores herrer i aktion. Det er brand ærgerligt. Men som jeg sagde, da vi aflyste kvindernes landskampe, så er der stadig ting, som er større og mere vigtige end håndbold. Vi har et samfundsansvar – og et ansvar over for vores spillere – som vi skal tage på os,” siger sportschefen og fortsætter:

”Vi er klar over, der stadig er lang tid til d. 18. april, hvor første kamp skulle stå. Men virkeligheden er, at mange grænser i EU er lukkede til langt ind i april, ligesom rigtig mange andre arrangører af events allerede har aflyst arrangementer i april. Derfor ser jeg ikke længere, at det er sandsynligt eller forsvarligt at holde fast i de to landskampe.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.