Grindsted GIF kan idag præsentere Bjarke Nybo Jørgensen vender hjem til Grindsted på en aftale til 2026.

For 2 år siden mistede Grindsted Bjarke Nybo Jørgensen til HC Midtjylland som skulle til at spille i ligaen. Bjarke Nybo Jørgesen som spillede ungdom i Grindsted skiftede i en alder som 15 årige mod Kif Kolding og kom til deres akademi IKA. Han startede senior karrieren med 2 år i Fredericia HK og var en fast del ungdomslandsholdene den periode med 22 kampe.

I 19/20 sæsonen vendte han hjem til Grindsted efter 6 års fravær og dengang spillede de i 2. division. Han nåede 3 sæsoner i Grindsted, hvor 2 af dem foregik i 1. division. Han var en del af det Grindsted´s hold der spillede playoff kampe mod HØJ Elite i 21/22 sæsonen. Han scorede 226 mål i de 2 sæsoner i 1. division og nu kan han opleve at spille ligahåndbold med sin barndomsklub.

Udover at spille for 1.holdet har han takket ja til at være cheftræner for Grindsted`s U19 drenge hold, som blev jyske mestre i U19 1. division A i denne sæson.

Tredje spiller på plads til oprykkerne

Udover Bjarke Nybo Jørgensen har Grindsted os skrevet under med en anden tidligere profil i Jonas Fuglsbjerg, som havde et kort ophold i Kif Kolding, men skifter tilbage til Grindsted på en kontrakt til 2026.

De henter os Frederik Iversen fra HØJ Elite som os har skrevet kontrakt til 2026. Frederik Iversen har flere års liga erfaring fra blandt andet Skanderborg, Nordsjælland og Lemvig Thyborøn Håndbold

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.