Som tidligere erfaret, skal Marcus Kløve til HK Aranäs i Sverige.

Den unge stregspiller fra Aalborg har underskrevet en 2-årig kontrakt.

– Jeg ser virkelig frem til mit skifte til HK Aranäs. En seniorklub med ambitioner om at udvikle ungespillere som mig selv, er lige hvad jeg søgte, hvilket har gjordt beslutnigen om skiftet nemt og tilfredstillende. De næste 2 år, kommer for mig og klubben til at handle om min udvikling og selfølgelig det kollektive spil, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Et stort skridt at tage, men et som helt sikkert giver pote i fremtiden. Aalborg har de sidste 4 år givet mig en masse erfaring, og kommer helt sikkert til have det i rygsækken de kommende år.” Lyder det i pressemeddelelsen fra den unge herre.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.