Emma Mogensen i et fokuseret øjeblik.
Foto: Erik Laursen

Kaptajnen Emma Mogensen forlænger med Aarhus United.

24-årige Emma Mogensen forlænger med Aarhus United endnu et år. Hun har rekorden for flest spillede kampe for Aarhus United. Men udover det, så er hun også på det danske kvindelandshold i bech-håndbold

Emma fortæller om klubforlængelse:

”Jeg har været med fra dag 1! Jeg har været en del af udviklingen i Aarhus United, og jeg har set, hvordan vi hele tiden udvikler os som hold, som klub og som institution. Det har jeg et stort og brændende ønske om fortsat at være en del af. I den kommende sæson får vi nye dygtige spillere til og jeg er helt klar til at tage det ansvar, der ligger for at få dem bedst muligt integreret i klubben, på holdet og i Aarhus by.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.