Emilie Steffensen kontrakt med Nykøbing Falster Håndbold
Foto: Handballtransfer

Emilie Steffensen skifter til Nykøbing Falster Håndbold.

18-årige Emilie Steffensen, som tidligere blev udtaget til det danske landshold under Jesper Jensen. Hun har skrevet under på en 2-årig kontrakt. 

Vi har snakket med Emilie, og hun har følgende at sige om kontrakten:

“Jeg glæder mig til et “eventyr” i nye omgivelser og ser frem til at afprøve mig selv både sportsligt og personligt.

Når man som jeg er 18 år og bliver student til sommer og får en mulighed som denne må man bare gribe chancen og se hvad fremtiden byder.”

Første klubskifte for Emilie – Her fortæller hun glæden ved det:

 “Jeg er opvokset i Ikast og har spillet alle mine ungdomsår i Herning Ikast Håndbold (tidligere FCM) og det har givet mig en masse med i bagagen.

Men jeg føler jeg har behov for at videreudvikle mig både som håndboldspiller og menneske, og det tror jeg på NFH kan tilbyde og samtidig giver det mig lejlighed til at prøve, hvordan vingerne bærer væk fra min hjemlige trygge base i Ikast.

NFH er en klub med et rigtig spændende hold, et godt set up, en stærk kultur og et rigtig godt trænerteam med en god ledelse som jeg tror på kan være med til at udvikle mig, samtidig håber jeg at jeg kan være med til at bidrage til klubbens målsætninger.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.