Foto: Team esbjerg

Som erfaret her på siden, så er det netop blevet bekræftet at Line Haugsted vender hjem.

Line Haugsted forlader den ungarske storklub, Györ, ved udløbet af den toårige kontrakt efter denne sæson og skifter til Team Esbjerg. Landsholdets 28-årige ankerkvinde i forsvaret har indgået en fireårig aftale gældende til 30. juni 2028.

– Det er spændende at prøve et udlandseventyr, en anden kultur, hvor ambitionerne er meget større. Det eneste, der gælder, er at vinde, og det er sjældent godt nok, hvad vi præsterer. Da muligheden for at komme tilbage til Danmark bød sig, kunne jeg mærke, at det var det, jeg skulle. Team Esbjerg er en virkelig spændende klub, der i snart mange år har vist, at den vil være med i toppen af dansk og europæisk klubhåndbold, siger Line Haugsted i en pressemeddelelse fra Team Esbjerg og fortsætter:

– Den lange aftale er udtryk for, at jeg godt kan lide at være steder i mange år og finde ro og rytme. Jeg var skulderskadet det første halve år i Györ, men da jeg kom tilbage, fik jeg en kæmperolle i forsvaret og fik meget tillid og spilletid. Jeg vil stadig gerne lægge lag på mit angrebsspil, men i forsvaret tør jeg godt selv sige, at jeg er god.”

Læs også Team Esbjerg har muligvis fundet Breistøls erstatning

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.