BSH har ifølge vores kilder en aftale på plads med Nikolaj Læsø.

Nikolaj Læsø spiller til dagligt nede i FC Porto. Han var med i Egypten til slutrunden i 2021, hvor Danmark blev verdensmestre.

Nikolaj Læsø er et produkt af det daværende Aarhus Håndbold og han sluttede hans ungdomskarriere med DM-guld i 2015, med 11 scoringer.

Han spillede i Odder Håndbold fra 2015 til 2017. Han vendte hjem til Aarhus Håndbold i 2017 under Erik Veje. Han fik en 3-årige kontrakt som udløb i 2020, men forlængede yderligere til 2022. Men Aalborg købte ham fri efter 19/20 sæsonen – hvor han blev topscorer i ligaen med 154 mål.

Sæsonen 20/21 bød på en VM-guld medalje, Champions League-finale mod Barcelona, samt DM-guld og pokalmester.

Sæsonen 21/22 var skuffende med DM-sølv og ingen Champions League Final4. Samtidig hentede Aalborg også verdens bedste håndboldspiller, Mikkel Hansen! Hvorefter Læsø tog videre i sin karriere, hvor næste destination blev FC Porto i Portugal.

Han tager til BSH som ligger tæt på Aarhus. BSH har ambitioner om at komme tættere på Aalborg sportsligt og Læsø kan se frem til en stor rolle i dette projekt.

Ludvig Hallbäcks skifte til Frisch Auf! Göppingen er allerede blevet bekræftet. Hvor man har hentet Morten Olsen som erstatning. Læs mere: HER

William Bogojevic har kontraktudløb til sommer, og ifølge vores oplysninger forlyder det at Læsø vender hjem for at overtage.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.