Den 23 årige Julie Holm forlader Viborg HK efter en sæson og tager til Bundesligaen

Julie Holm udtaler følgende om sit skifte til Thüringer HC

Efter nogle gode samtaler med Herbert blev det klart for mig, at Thüringer HC er det rigtige hold for mig og min videre udvikling som spiller. Klubben har et godt ry, alt lyder meget passioneret, og man stræber efter en kæmper-mentalitet, hvilket jeg synes passer godt sammen. Jeg glæder mig til at skifte fra den danske liga til Bundesligaen, og jeg ser frem til at lære holdet og miljøet at kende”. 

Cheftræneren fra Thüringer HC Herbert Müller siger følgende om Julie Holm

“Når det handler om en god venstrehåndsspiller i højre bagside, søger halvdelen af Europa. Derfor er jeg meget glad for, at vi kunne lukke hullet med Julie. Ung, ambitiøs, hårdtskydende og god i forsvaret – en profil, der passer til os. Nu handler det om at samarbejde godt for at få det bedste ud af spilleren og opnå det maksimale for THC”

Julie Holm har fået en kontrakt til 2026.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.