Foto: Viborg HK

Norske Mathilde Rivas Toft har pådraget sig et delvist overrevet korsbånd og må se sig dømt ude de næste par måneder.

Den 23-årige nordmand Mathilde Rivas Toft har netop underskrevet kontrakt med Viborg tidligere på året.

Mathilde Rivas Toft blev skadet under kampen i Horsens, hvor hun inden skaden leverede en rigtig god indsats, og hun ser allerede frem til at komme tilbage i kamp:

“En skade kommer altid meget ubelejligt, men jeg fik heldigvis en god nyhed i dag – at jeg ikke skal gå med skinne, så om forhåbentlig kort tid er jeg tilbage. Jeg glæder mig allerede bare ved tanken om at spille kamp med de sejeste ´jentene´ igen, og jeg vil heppe på dem, alt hvad jeg kan, til jeg selv kan løbe ind med dem igen … og jeg håber da bare, at vi til den tid stadig er ubesejret´ siger Mathilde Rivas Toft med et smil, der ikke efterlader nogen tvivl om, at vores højre back måske nok er sat på bænken for en tid, men slået ud – det er hun ikke.”

Jakob Vestergaard fortæller i en pressemeddelelse fra Viborg HK:

“Vi håber, at hun er tilbage om ca. 2 måneder. Det er altid rigtig ærgerligt, når en spiller bliver ramt af en skade, men vi må desværre også erkende, at det er en del af gamet, og det kunne være langt værre. Heldigvis er Mathildes korsbånd kun delvist revet over, og heldigvis er det det bagerste og ikke det forreste, og desuden er hendes knæ stabilt, så derfor forventer jeg, at hun er tilbage, når vi efter nytår skal spille europæisk. Selvom det umiddelbart kan være svært at finde en positiv vinkel, er det faktisk billigst sluppet, når vi taler korsbåndskader.”

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.