Viborg HKs Sara Hald (19) jubler under håndboldkampen i kvindeligaen mellem Viborg HK og Ikast Håndbold i Vibocold Arena torsdag den 1. december 2022. Foto. Johnny Pedersen

Sara Hald forlænger sin kontrakt med Viborg HK.

Sara Hald er en af nøglespillerne i truppen, og fungere godt både i forsvar og angreb.

Sara Hald og Viborg HK har indgået en 2-årig kontrakt fra sæson 2023/24.

Sara Hald ser frem til min. to år mere i grønt .. i en større rolle og med nye holdkammerater omkring sig:

´Jeg trives virkelig godt i klubben og i byen, og det har haft stor betydning for mit valg. De forventninger Ole Bitch har til mig, og den tro jeg har på det, som vi skal i gang med at bygge op, har selvfølgelig også været afgørende for min beslutning. Jeg kan se mig selv være en del af projektet og se mig selv udvikle mig i det.

 

Jeg glæder mig til at påtage mig et større ansvar og gå forrest, for det motiveres jeg af, og dermed ligger der også udvikling i det for mig.

Lige nu har jeg fokus på denne sæson, hvor vi er inde i en spændende og travl periode med mange kampe, og når jeg nu har styr på fremtiden, giver det også ekstra ro til at fokuserer på denne sæson´. Lyder det i en pressemeddelelse fra Viborg HK.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.