Retter den Danske håndboldstjerne, Lasse Andersson snart næsen mod den danske topklub KIF Kolding, efter køb af lejlighed i storbyen?

Mange danske håndbold-superstjerner, er begyndt at vende hjem til Danmark. Blandt andet, nogle af de største, som, Niklas Landin, Mikkel Hansen og Rasmus Lauge. Noget tyder på at vi har endnu en stjernes hjemkomst i sigte.

Spilleren med det hårdeste skud i verden, Lasse Bredekjær Andersson, har købt lejlighed i storbyen Kolding, over 500 km væk fra hans nuværende klub, Füchse Berlin, som netop har vundet European League.

Lasse Andersson har tidligere spillet i topklubben, KIF Kolding, før han rykkede til FC Barcelona. Så det er på ingen måde et urealistisk klubskifte, for den 29-årige venstre back.

Lejligheden ligger midt i Kolding, er på 60 kvadratmeter, og har angiveligt 2 værelser. Den er derudover solgt for omkring 1.100.000 kr.

Et af tegnene på Anderssons mulige skifte, er at hans forlovede oprindeligt er fra Kolding, og i forbindelse med hun fødte i slutningen af sidste år, så kunne det kombineres med at de er tæt på familien, samtidigt med at han stadig kan spille håndbold, på et højt plan.

Lejligheden er købt i maj 2022, hvor parret har vidst at de ventede barn. Det kunne være et tegn på at så snart Anderssons kontrakt udløber i Berlin, i 2025, så kunne de tage hjem til Danmark, og starte på et familieliv.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.