Foto: Viborg HK

Ungdomslandsholdsspilleren Laura Holm forlænger sit ophold i Viborg HK til sommeren 2023.

sidste år under på en 1-årig kontrakt med Viborg HK, og efter et forrygende og udbytterigt samspil mellem klub, træner og spiller, er alle parter enige om, at en forlængelse af kontrakten er attraktiv.

I sæsonen 2021 / 22 kombinerer Laura Holm ligaen med Viborg HK Forening U-19, og samtidig er hun i gang med sit afsluttende år på Viborg Katedralskole, så hun ser frem til ´kun´ at skulle koncentrere sig om sin plads på ligaholdet fra næste sæson:

“Der er virkelig tryk på lige nu, og det regner jeg egentlig også med, at der bliver fra næste sæson, men forskellen bliver, at jeg 100% kan koncentrere mig om mit håndboldspil, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg har tænkt mig at give den max gas til træningerne og tilpasse mit liv efter en optimering af min udvikling som håndboldspiller, og derfor forventer jeg også ,at jeg virkelig kan rykke mig i samarbejde med Jakob Vestergaard, Susanne Wilbek og Mathias Rasmussen.

Jeg er virkelig glad for, at jeg kan blive i Viborg HK, for jeg befinder mig rigtig godt i klubben – både på og udenfor banen. Jeg har det godt med pigerne og trænerne og hele staben omkring holdet. Vi har et fedt træningsmiljø, hvor vi sætter barren højt, og jeg glæder mig over, at jeg ved, at det er her, jeg skal lægge mit fokus og min energi det næste år.” Lyder det i et interview med Laura Holm til Viborg HK.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.