Foto: Skanderborg Håndbold

Thea Rasmussen har underskrevet en 2-årig kontrakt med Silkeborg-Voel KFUM.

Fra den kommende sæson vil den 19-årige bagspiller Thea Rasmussen være at finde i JYSK arena, da hun har underskrevet en to-årig aftale med Silkeborg-Voel KFUM. Hun skifter fra Skanderborg Håndbold, hvor hun i denne sæson er holdets topscorer i Bambusa Kvindeligaen.

 Thea Rasmussen ser også selv frem til at skifte håndboldadresse: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve nye udfordringer hos Silkeborg-Voel KFUM, hvor jeg tror på, at jeg kan udvikle mig endnu mere. Klubben var en af flere muligheder for mig, men jeg har valgt Silkeborg-Voel KFUM til, bl.a. fordi at de har har et rigtig godt set-up og er et hold, der spiller med i det fine selskab og har store ambitioner for fremtiden.”

 I indeværende sæson er Thea Rasmussen noteret for 74 scoringer i Bambusa Kvindeligaen. Samarbejdet indledes mellem Silkeborg-Voel KFUM og Thea Rasmussen indledes, når hun og resten af truppen møder en ind efter sæsonafslutningen, og tager hul på forberedelserne til en ny sæson.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.