2 u17 spiller fik deres debut for Ikast Håndbold i massakren over Bjerringbro.

Ikast håndbold som ligger nummer i deres Champions League pulje tog imod Bjerringbro, som er oprykkere til den danske liga, lørdag middag og det endte med et 25-måls nederlag til gæsterne. 43-18.

Kampen vil blive husket ekstra meget af de to unge u17 piger, da det var deres første liga minutter i deres karriere.

Ikast håndbold har til denne sæson fået landsholdspilleren, Cecilie Brandt, som deres klare første valg på højrefløjen. Hun er desværre skadet, så derfor var der en plads til en u17 spilleren Caroline Kottal.

Caroline Kottal har sat nogle ord på hendes debut:

– Det var en kæmpe oplevelse, og virkelig fedt at stå ved siden af så store håndboldprofiler. Det er noget jeg har drømt om siden jeg var helt lille, så jeg var utroligt glad, da jeg trådte ind på banen. Og så at score 3 på 5 chancer toppede hele oplevelsen.”

Den unge højrefløj er fra Haderslev og årgang 2006, Caroline Kottal Clausen erstattede Line Mai Hougaard og fik derfor hele 2 halvleg. Caroline endte med at score 3 mål på 5 forsøg. Det var dog ikke første gang hun spillede på en stor scene. I sommers var hun en del af Ole Bitschs u17 trup til ungdoms EM i Montenegro hvor de nåede hele vejen til finalen, men tabte til Frankrig.

Også en ung keeper fik sin debut

Irma Schjött som igår forlængede til 2026 var heller ikke klar, derfor fik de brug for u17 keeperen Andrea Kemph. Andrea Kemph fik de sidste 5 minutter, eftersom at Andrea Austmo havde stået en brand kamp på 50%. Andrea Kemph tog det første skud hun modtog i en liga kamp og endte ligeledes med 50% i kampen.

Det var en kæmpe oplevelse for den unge keeper:

– Det har været vildt at opleve hvordan man træner, forbereder sig og spiller kamp på så højt niveau. Jeg er så glad for at have fået muligheden for at prøve det. Jeg var virkelig nervøs, men det var fedt at mærke opbakningen fra alle de andre spillere, og det gjorde kun oplevelsen så meget bedre. Og så var det bare fedt at kunne gøre det med Caroline, som gjorde det så mega godt. Det er sjovt hvordan jeg så mange gange har siddet og set dem spille, og så er jeg lige pludselig selv en del af det. Det er helt syrealistisk.” Fortæller Andrea Kemph til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.