Foto: PRIVAT

Tobias Balsby-Pedersen tegner kontrakt med Ajax København Herre.

Den 22-årige stregspiller vender retur til dansk håndbold, efter han i denne sæson har tørnet ud for Runar. Han måler knap 2 meter, vejer omkring 100 kilo og glæder sig bare utrolig meget til det danske.

Tobias Balsby-Pedersen siger følgende i en pressemeddelelse:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af truppen og indgå i et godt setup med ekstremt gode trænere. Jeg har tilbage fra min tid på Mors haft æren af Martin og Mathias har jeg kun hørt godt om og set udrette gode ting med unge spillere i GOG. Jeg har haft gode samtaler med Ajax København og er sikker på det er det rette valg for min udvikling. Ajax får en hårdt arbejdende spiller som altid glæder sig ekstremt meget til at møde ind til træning og kamp!”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.