Jonas Jepsen og Simon Damgaard har begge underskrevet en kontrakt med TTH Holstebro.

Den 20-årige Simon Damgaard bliver nu en fast del af ligatruppen i TTH Holstebro, da han har underskrevet en 1,5 års kontrakt. 18-årige Jonas Jepsen har indgået en 2,5 års ungdomsaftale, hvor han fortsætter som U19 ligaspiller men samtidig får løbende træning med ligatruppen.

Talentansvarlig i TTH Holstebro, Anders Høj, har sin daglige gang blandt klubbens unge talenter. Derfor er han også den oplagte person til at forklare, hvilket potentiale Simon Damgaard og Jonas Jepsen besidder på henholdsvis venstre fløj og i bagkæden:

“Når man ser Simon springe fra venstre hjørne, så ligner han, groft sagt, en der har spist en fjeder. Han springkraft er enorm, hans skudteknik er af høj kvalitet, og kombineret med sin fart ser vi et stort potentiale i Simon Damgaard”, forklarer Anders Høj og fortsætter videre til den blot 18-årige Jonas Jepsen:

“Jonas Jepsen har et stort potentiale. Selvom han kun er førsteårs U19-spiller, så har han allerede cementeret sig som en af U19-ligaens profiler. Hans finte- og duel spil er rigtig godt, og så har han en stor spilforståelse. Derfor tilbydes han ligatræning som udviklingsspiller, hvor han kan prøve sit talent af på øverste hylde og få erfaring fra nogle af ligaens bedste spillere.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.