Foto: TMTH

Casper Madsen stopper som spiller i klubben, men fortsætter som assistenttræner for klubbens mandskab i 1. division.

En af de mest rutinerede spillere i førsteholdstruppen, Casper Madsen, stopper desværre som spiller grundet problemer med sit knæ.

Casper Madsen er naturligvis ærgerlig over ikke at kunne fortsætte karrieren på banen. Omvendt ser han også gode perspektiver i rollen som træner:
”Det er jo bestemt ikke den situation jeg havde håbet på for én måned siden, da vi mødte ind til opstarten med det nye hold. Beslutningen om at stoppe har været nem at træffe, men bestemt ikke nem at acceptere. Jeg så helst, at jeg kunne fortsætte med selv at spille håndbold mange år endnu, men jeg må også tænke på, at jeg ønsker et aktivt liv som 40-årig. Jeg frygter dog meget september måned, da jeg ikke helt tror virkeligheden har ramt mig endnu….
Jeg er derfor glad for, at Steen og Lars har tilbudt mig muligheden for at blive inde omkring holdet. Jeg synes også, vi har fundet det bedste alternativ taget situationen i betragtning.
Jeg håber, at jeg kan være med til at bidrage til et stærkt TMT hold den kommende sæson. Derudover tror jeg, at Lars er en super god læremester, i tilfælde af, at jeg vil gå træner vejen i fremtiden.” Lyder det i en pressemeddelelse fra TMT.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.