Foto: tmt

Klubben har forlænget aftalen med målmand Andreas Ejlersen med yderligere to sæsoner.

TM Tønder Håndbold har fået en vigtig spiller på plads frem til og med sæsonen 2025/2026. Målmand Andreas Ejlersen, der kom til klubben forud for seneste sæson fra Ajax Håndbold, har netop underskrevet en kontraktforlængelse.

Andreas er glad for forlængelsen med klubben:
– Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg kan forlænge min kontrakt med TM Tønder. I sidste sæson startede jeg med at bo i Tønder, men flyttede i løbet af sæsonen til Odense, hvor jeg nu bor med min kæreste. Vi har begge mærket den nærhed og glæde man får i Tønder, og har derfor også valgt at flytte tilbage til byen, når den rigtige mulighed byder sig. Derudover har jeg siden første møde med Lars Krarup, kun set en udvikling i den vision han, bestyrelsen og resten af holdet har, om igen at være med hvor det er sjovt i tabellen – det vil jeg rigtig gerne være en del af. Jeg ser frem til flere år sammen med holdet og flere dejlige øjeblikke i Tønder Hal 2.” Lyder det i en pressemeddelelse fra TMT.

Det betyder derfor at Andreas fortsat skal danne målmandsduo med Magnus Siim. Han skifter til klubben i denne sæson på en 2-årig kontakt.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.