FOTO: TMT

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold.

19-årige Mickey Olah tiltræder på en 2-årig aftale op til den kommende sæson. I bestræbelserne på at skabe en bred, talentfuld og slagkraftig trup i den kommende sæson, har klubben hentet den 19-årige bagspiller Mickey Olah.

Sportschef Steen Thomsen glæder sig til, at få endnu en ung og hårdtarbejdende spiller i truppen. En spiller der ovenikøbet netop har været med til at vinde Danmarksmesterskabet for U-19 hold:

– Vi glæder os over, at Mickey har valgt at fortsætte karrieren i TM Tønder Håndbold. Mickey har tidligere som ungdomsspiller været i Ajax København, men forud for den netop overståede sæson, flyttede Mickey til Mors/Thy, hvor han i denne sæson har spillet på U19 mandskabet samt været en del af deres talentfulde Håndboldakademi. Mickey har således netop deltaget ved Final 4 for U19 hold, hvor Mors/Thy genvandt mesterskabet efter at have besejret Skanderborg i semifinalen og GOG i finalen. Mickey er en spændende spiller, der har en god spilforståelse, og er en anderledes spillertype end de øvrige bagspillere i truppen. Samtidig kommer han med et brændende ønske om at udvikle sit talent som håndboldspiller.”

Mickey har i lighed med langt de fleste af sine holdkammerater i TM Tønder truppen valgt at bosætte sig i Tønder.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.