Foto: TMS Ringsted

Tobias Lantz har forlænget sin kontrakt med TMS Ringsted til sommeren 2025.

Det unge målmandstalent Lantz, som i seneste sejr mod Grindsted blev kåret til kampens spiller forlænger sin kontrakt med 2 år til 30/6 – 2025. Trods sin unge alder på 21 år, har han allerede stået flere flotte kampe i HTH Herreligaen for TMS Ringsted. Her har han bevist, det store potentiale han har.

– Jeg har valgt at fortsætte i TMS, fordi jeg føler det er det bedste sted for mig lige nu. Jeg er stadig ung og har derfor også meget at lære. Vi er en ung trup, hvor der lige nu er en stor udvikling i TMS. Denne udvikling vil jeg gerne være en del af. Jeg tror på vi kan komme op i ligaen igen, og jeg tror også på at Ringsted kan blive et etableret liga hold. Fortæller hovedpersonen til Handballtransfer.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.