Foto: TMS Ringsted

Profilen Mark Nikolajsen forlænger sin aftale frem til sommeren 2025.

Mark er en leder figur på holdet, og har en stor ligaerfaring. Han har en stærk spilforståelse, og tager også et ansvar uden for banen. Han er en af grundstøtterne i TMS Ringsted, og har vist sit store potentiale.

Mark Nikolajsen udtaler:

”Jeg er rigtig glad for at have forlænget min aftale med TMS Ringsted med 2 år mere. TMS Ringsteds ambition om at rykke op i ligaen, og blive en fast del af ligaen stemmer godt overens med mine ambitioner. Vi har tidligere vist at vi kan spille lige op med de bedste hold i ligaen, så det håber jeg meget på, at vi kan i næste sæson igen.  Jeg synes vi har en spændende trup, med en masse potentiale, som jeg gerne vil være en del af. Derfor var det heller ikke en svær beslutning af skulle forlænge 2 år mere.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.